Nazister

Jag har alltid tyckt att nazismen är den ideologi som saknar total verklighetsförankring. Det finns en del sköna uttalanden från nynazister som verkar vara dummare än själva ideologin. Om ens möjligt...

Det här är förvisso inte en nazist som skrivit utan en kommunist, ni känner säkert igen honom.
Karl Marx (Zur Judenfrage 1843-1844)

"Vad är judendomens världsliga grundlag? Det praktiska behovet, egennyttan. Vilken är judens världsliga kult? Schackrandet. Vilken är hans världslige Gud? Pengarna… Judarnas gud har sekulariserats, han har blivit en gud för denna världen. Myntet är judens verklige gud. Hans himmelske Gud är bara ett nödmynt."

Detta baseras på myten om att judar ska vara giriga och snåla.

Leon Andersson skrev denna dikt (Vårt Land) som lästes upp vid den socialdemokratiske ungdomskongressen 1907.

"Vårt land, o vårt väldiga fädernesland
Det äges av ockrande judar
Och landet är fjättrat i kedjor och band
Och lämnat åt penningens gudar."

Återigen bullshit om att judar ska vara giriga och vara roten till kapitalismen.

Innan jag går vidare med idiotiska dikter och citat så är det dags för lite termenologi (typ).
ZOG (Zionist Occupational Government) är ett nationalsocialistiskt påhitt som benämner den s.k. judiska sammansvärjningen. Alla motgångar som nazisterna råkade ut för skylldes på ZOG. Några utav sakerna som ZOG beskylldes för är mångkulturen, feminismen och liberalismen. Myten om ZOG bygger på att det finns ett krig mellan den ariska och judiska rasen enligt de über intelligenta nazisterna.

Enligt nazisterna kontrolleras allt från medier och politiker till leksaksindustrin genom ZOG

Under rubriken En Krigsförklaring Mot ZOG i den nazistiska tidningen Stormpress skriver Andreas Axelsson 1998:

"Demokratins representanter på maktpositioner i det svenska samhället 'knäböjer', i vanlig ordning inför Den sionistiska ockupationsregimen och ser till att närapå varenda uppdrag, som deras kroknästa herrar 'viskar i deras öron', utförs."

Är det bara jag som känner att det är smått långsökt? Fan vad lustigt egentligen om de verkligen tror på allt det här.

Här har vi ännu mer bullshit fast den här gången från Nationalsocialistisk Fronts:

"Judar verkar ha en psykologisk adaption som attraherar dem till massmedia, vilket förmodligen är prov på samma fenomen som attraherar judar till all slags maktpositioner i de värdländer i vilka de uppehåller sig. Historiskt har judar alltid sökt sig till inflytelserika positioner i dylika länder och ofta format koalitioner med den styrande eliten i dessa länder för att främja gemensamma intressen på majoritetens bekostnad. […] Judar uppfattar ofta den icke-judiska världen som fientlig, varför det är naturligt om judar vill kunna framföra sin syn på samhället och sätta sin prägel på det för att på så sätt, trots sin minoritetsställning, kunna känna sig hemmastadda."

Radioislam hamnar nog högt upp på listan på de mest idiotiska antisemitiska uttalanden jag har sett än så länge. De angriper svenska Bonniers och anses med alla tänkbara medel göra allt för att öka sitt ägande och enbart gynna det som vit makt-rörelsens anhängare anser vara judiska intressen:

"Vad Bonniers gör i Sverige är dock bara i mindre skala vad den store judiske mediamagnaten Robert Maxwell gjorde fram till sin död för några år sedan, eller vad juden Rupert Murdoch och hans internationella massmediaimperium nu gör globalt. Alla Västerländska länder har sina motsvarigheter till våra Bonniers."

Det värsta är med stor sannolikhet Stormpress uttalande 1997 jag tänker inte ens kommentera idiotin i detta uttalande:

"I Hollywood produceras dagligen allsköns skräpfilmer. Det stora flertalet är producerade av judar och här förekommer hela skalan alltifrån brutala negersnutar till intensiv rasblandarpropaganda i 120 minuter. Många skådespelare och regissörer är av judisk börd och de har tjänat större delen av sina förmögenheter i just Hollywood. Inom film- och mediavärlden finns mycket stora pengar att hämta för dig som är jude eller svart eller homosexuell eller pervers av något slag."

Som ni kan se så är inte nazisterna de mest lysande mupparna. Framförallt inte de svenska.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0