Hiss eller diss?


Sverige ger hela 240 miljoner kronor till Ukraina för att göra landet mer miljövänligt.

¨Den katolska kyrkan har under lång tid in på 1990-talet mörklagt sexuella övergrepp på barn i Irland. Den här vetskapen kom lite väl lägligt nu när de har lagar som förbjuder kritik mot kyrkan.

Avskaffa monarkin

Kan Sverige bli sämre?
Ståhållarämbetet ville införa lagar som skulle göra det olagligt att gratta Victoria och Daniel. Böterna skulle gå upp mot 75 000 kr. Är det bara jag som tycker att det är helt galet?

Sveriges monarki är tydligen i akuta behov utav pengar också. Hovet skulle få in hela 22 miljoner kronor om lagen hade stiftats.

Vad gör det svenska kungahuset så speciellt? Kungahuset är en kulturell symbol, inget mer. Jag känner faktist att det är rätt bakåtsträvande att hålla kvar ett odemorkatiskt statsskick fastän att kungen inte har någon officiell makt. Det enda han har är åtalsimmunitet. Om inte det är makt så vet jag inte vad det är. Han kan skjuta vem han vill utan att behöva stå för konsekvenserna. Han kan våldta vem han vill utan att behöva stå för konsekvenserna.

De signaler jag tycker den svenska monarkin skickar ut kan man jämföra med ett dåligt förhållande: Jag har gjort slut nu och har en ny pojkvän men jag är inte helt redo att släppa mitt ex än. Hoppas att ni förstod metaforen.

Jadå, kungen är en så bra för Sverige, han är en sån bra representant för svenska intressen utomlands.
Eller hur att han är det, han får inte uttala sig politiskt i Sverige men det är tydligen okej att han är representant för Sverige i utlandsbesök. Är det bara min hyckleri detektor som exploderade utav överbelastning?

Vore det inte bättre om man istället hade ett folkvalt statshuvud?
Kanske ett statshuvud som har fått en ordentlig utbildning eller har fått en ordentlig uppväxt.
Jo juste, förlåt Kalle. Det är ju inte ditt fel att din farsa gnuggade axel med Hitler.

Hiss eller diss?


Snart dags för Paramore!


Koeniggseggs köper inte Saab, det kommer innebära dystra tider om företaget går i konkurs

Lägg av nu, det är inte så jävla farligt.

Jag tänker inte förneka det. Jag är anti-feminist.

ALLA som utger sig för att vara feminister som jag har pratat med har beskyllt killar för hur kvinnors situation är. De klassade olika aktiviteter som manliga saker och tyckte att majoriteten av de var äckliga. Det är åtta olika individer som har sagt så här.

  • Porr som vänder sig till kvinnor är tydligen roligt och spännande.
    Porr som vänder sig till män är "vidrigt".

  • Kvinnor som tittar på manliga strippor med sina tjejkompisar är en rolig aktivitet och inget fel på.
    Män som drar och tittar på kvinnliga strippor med ett par kompisar är "förtryckare".

  • Sexleksaker till kvinnor uppmuntras.
    Sexleksaker till män "bör fördjudas".

  • Äldre kvinnor som åker till Senegal för att träffa unga killar är det inget fel på, de har sin rätt att få åka vart de vill och träffa vem de vill.
    Män som åker till Senegal och träffar unga tjejer "är som hallickar".


Dessa fyra ovanstående ämnen är nästan ordagranna argument från tre av de åtta"feminister" jag har pratat med. De andra har varit något mildare.
Är de verkligen feminister eller bara manshatare?

Nu ställer sig kanske någon frågan vad jag har emot feminister.
Svaret är att jag stör mig otroligt mycket på hur trångsynta feminister är.

Jag hoppas att jag hade otur och bara träffade extremister

Sluta tro att det gör er snygga.

Ni behöver inte smeta in brunkräm, concealers, anti-rynk kräm i ansiktet.
Ni behöver inte smeta idomin över läpparna.
Ni behöver inte färga håret, det finns en anledning att ni har just den hår färgen. Den matchar resten av kroppen.
Ni behöver inte kladda ihop ögonfransarna med mascara.

För mycket smink och framförallt smink ni inte behöver gör inte er snyggare.
Ni duger precis som ni är.

Jag är så otroligt trött på att det är så många tjejer som tror att de ser vidriga ut om de inte sminkar sig. Det är inte sant, det är en lögn att ni är fula utan alla kemikalier ni smetar in i ansiktet.
Det stör mig som fan att tjejer måste spruta in skit i pattarna, i röven, i läpparna (ja du ser ut som en apa Kissie), ta bort saker från magen och låren. Det är inte lösningen på att bli accepterade, ditt utséende får inte folk att tycka om dig. Om du inte har en sjukdom som tvingar dig till plastik operation låt bli förihelvette. 

Folk som inte kan se förbi utséendet är ignoranta, dumma.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article6122718.ab

Vissa censureringslagar kanske är lite bra.

Jag tycker att man ska vara hårdare med att förbjuda små ungar att spela spel som tydligt inte är för deras åldersgrupp. Mycket hårdare. Man kanske tjänar något på det i längden, vad vet jag.

Titta gärna på hela filmen, det ger större insyn.

Jag orkar inte med de här personerna längre.

Har ni hört det senaste? Lindex släpper en ny modelinje i BARA storlekarna small och medium. Jag trodde att det var tillräckligt med all reklam som fyller på det här "den perfekta kvinnan" idealet. Nu så har tjejer inget val nu MÅSTE de in i en bantningshets för att kunna köpa kläder överhuvudtaget. Jag vet inte varför Lindex gör så här, affärsmässigt är det bara dåligt, PR mässigt är det bara dåligt och det gör inte aktieägarna glada heller. Det finns absolut inget som kan få det här att bli en bra sak.

Skäms Lindex, skäms som fan. Jag fattar inte vart man har fått idén ifrån från början att tjejer måste kunna passa i de storlekarna. Duger de inte annars? De flesta killar skiter fullständigt i om en tjej är pinnsmal eller liknande. I vissa fall är det rätt äckligt när de har följt ett bantningsprogram under en lång tid.

Men vänta bara, jag kan se att även killar börjar falla för "den perfekta killen" idealen. Jag känner till killar som har blivit besatta av att träna så att de kan imponera på tjejer. De är i åldrarna 13-15. Snart är det försent för båda kön och vi har ingen fri vilja överhuvudtaget i utséendet.

Smygrasister är de du ska se upp för, inte gaphalsarna.

Det är helt sinnessjukt hur många smygrasister det finns här i världen. Idag när jag satt på bussen överhörde jag två tjejers konversation. De pratade om något väldigt aktuellt, Sveriges invandrings problem. De använde ord som "man vet ju hur de där är", "trött på att de tar våra pengar och jobb", "de går bara på socialbidrag" och det sista de sa innan jag la mig i var: "de borde anpassa sig".

Det blev droppen för mig och jag frågade vad de skulle anpassa sig till. De kunde inte svara på den frågan. Så jag fortsatte på ämnet. Tycker ni att de ska försvenskas? Tycker ni att de ska klä sig i grått, svart och beigt så att man ska smälta in i väggen? Tycker ni att de också ska titta igenom titthålet innan de går ut för att slippa prata med någon? Tycker ni att de ska stå under köksfläkten och röka? Tycker ni att den enda sortens ilska de ska visa är skitsnack bakom någons rygg?

Det finns inget värre än folk som inte kan argumentera för sina rasistiska åsikter.
Det är inte gaphalsarna på plattan ni ska akta er för utan de som är rasister privat

Hiss eller diss?


Antalet kvinnor som får bröstcancer har minskat


TV4 tillät inte Jimmie Åkesson att vara med på "Roast". Klart som fan att han ska få en rejäl omgång, det förtjänar han.

Hiss eller diss?


FNs general sekreterare Ban-Ki Moon ska göra sitt bästa för att skapa ett så ambitiöst klimat avtal som möjligt.


Vissa politiker fick förtur till vaccinationen mot svininfluensan. När det ABSOLUT inte var deras tur.

Det är verkligen kört nu.

Många av er som läser har facebook. På facebook finns det en grupp som heter: Jag är inte rasist, men uppför dig eller dra!

De som skriver inlägg på den gruppen har verkligen missuppfattat gruppens namn eftersom det är klart rasistiska saker som skrivs där, under informations fliken kan du läsa om ett par "budord". Även de luktar lika mycket rasism som Sverigedemokraterna.

Jag känner rätt starkt att det inte är okej. Det är rent av förtal av invandrare. Vi snackar om vuxna människor som inte ens vill ta reda på den andra sidan av historien. De litar till 100% på vad som skrivs i tidningen och vad som visas på tv. Många av er har sett på tv och läst i tidningen där det finns bilder där det är byggnader som brinner i förorterna Rosengård, Hisingen och Rinkeby som exempel. Det är alltid bara en sida av historien som visas. Och det är aldrig de som bor på denna plats vars historia som berättas.

Det berättas så sällan om varför det ens händer sådana saker. Men när det väl händer att det berättas om det så är berättas det inte om varför det är möjligt. Jag ska förtydliga:

Socionomer berättar att det är invandrarnas utanförskap och önskan att få vara del av det svenska samhället plus att de ständigt blir nekade sin önskan som gör så att detta händer.

Men vem är det som bär ansvaret för att de inte är del av det samhället?
Det är politikerna som inte gör något åt segregationen eller att undervisa de som kommer till Sverige i svenska seder och bruk. Bara för att man skulle kunna ha denna undervisning innebär inte att man beröver någon på dess kulturarv.

Det är inte bara invandrare som bär ansvaret för den enormt ökande rasismen. Även de som leder detta land är skyldiga.

Kan det vara så att Reinfeldt försa sig här?

Jag har på senaste tiden intresserat mig allt mer för invandrar politiken, delvis för att jag själv inte är svensk och delvis för att jag är osäker på vad man ska tro på när man ser saker på TV eller när man läser tidningen. Jag vet inte om jag ska ta ställning eller vara neutral. Problemet är att det bara verkar vara så att medierna hävar fram en version utav historien. Ingen gör en satsning för att häva fram båda sidors historia alltså myndigheternas och sedan invandrarna som påstår sig bli trakasserade utav polisen och att de bara reagerar på det de utsätts för. Jag vet inte vilken av versionerna som är mest sannolik eller om det är någon som har rätt eller inte.

Det här är ett utdrag av en debatt från 2008. Det är nog väldigt många som har åsikter som kan tolkas som rasistiska, även statsministern.

Att kalla det för sanningen är nog rätt hårt, så ignorera titeln

Censur i demokratin.

Irland är ett demokratiskt land, med folkval och hela paketet. Det den irländska regeringen däremot gjorde var att ta bort endel utav yttrande friheten, man får inte kritisera den katolska kyrkan längre.

Sverige är ett demokratiskt land, med folkval och hela paketet. Det den svenska regeringen gjorde var att efter den första juni 2010 är det inte bara olagligt att inneha barnporr, då är det även olagligt att se den.

Jag säger inte att jag tycker det när bra med barnporr, absolut inte. Det är principen att demokratiska länder stiftar lagar som går emot den demokratiska ideologin som MÅNGA länder har i sin grundlag.

 

Vart är vi på väg?


RSS 2.0