Föräldrars Ansvar och Socialens Kompetens

Det blir enligt en ny studie allt vanligare med barn-aga.
Jag kan inte komma på något värre än att höra att barn som inte kan försvara sig blir misshandlade utav sin mamma eller pappa, ibland båda två. Man räknar med att ungefär 200 000 barn utsätts för detta. Det är inte under några omständigheter okej! Om föräldrar ska ta till våld för att "uppfostra" sina barn är det något fel. Vissa resonerar med att säga så otroligt dumma saker som att de själva blev slagna av sina föräldrar. Jo det kanske de blev men jag tror inte att de tyckte det var så otroligt kul när det hände. Vilka hycklare de är om de utsätter sina barn för det. Borde man inte förstå att man har aggresions problem och att man har ett ANSVAR att se till att sina barn, sin egna avkomma inte ska utsättas för det här? Jag är inte rasist, absolut inte men det verkar som att många svenskar är rädda för att göra sin plikt och ta ansvar för sina handlingar.
Självklart ska jag inte göra en massa påståenden utan att ha fakta för att backa upp det här.

En kontakt till mig, han är en legitimerad psykolog svarade på min fråga vad följderna av barn-aga har på de utsatta han svarad så här:
Barn utsatta för misshandel i hemmet har tendens till:

... att bli oroliga, deprimerade, få sömnsvårigheter, ångest och ätstörningar

... att tappa tilltron till vuxna och få svårt med relationer.

... att ta på sig skulden och känna skam.

... att senare i livet drabbas av depression, koncentrationssvårigheter och aggressivitet.

Vart vänder man sig om man blir utsatt? Det är ju SOS (socialstyrelsen), men även där känns det som att de inte vill ta ansvar eftersom det tar månader för dem att börja en utredning och ytterligare ett par till för att slutföra det. Har man riktigt med otur så kan man råka ut för samma skandal som Louise fallet, rätt åt dem att de var tvingade till att avgå!

 

Peace out!


När börjar ytligheterna?

I dagens samhälle så finns det så otroligt många måsten, det VERKAR vara som att det är oftast tjejer som måste de olika sakerna. Jag undrar när det börjar. Vad är det för olika krav och måsten då?
- Smala.
- Blonda.
- Långa.
- Helst D-kupade bröst.
- Smarta men får inte vara pluggisar.
- Självständiga.
- Ansvarsfulla.
- Hålla sina åsikter för sig själv.
- Vara artiga.
- Hjälpa till i hushållet.
- Hålla humöret i styr
De här sakerna förekom oftast efter att jag har frågat runt bland kvinnor/tjejer i alla åldrar.
Barns hjärnor är som svampar, de tar till sig allt omkring sig. Nu tänker jag rikta min vrede mot TV industrin.

Många vet vad programet Totaly Spies är, det är nog den ytligare än Big Brother, Paradise Hotel och Svenska Hollywood Fruar. Varför säger jag så? Det är småbarn mellan 5-11 år som tittar på ett program där det finns så mycket dolt att jag nästan spyr.

Alla tjejer där är pinnsmala och de som inte är det är opopulära.
Shopping är livsviktigt och man MÅSTE ha det senaste modet annars så duger man inte.
Man måste fixa hår, naglar blablabla på den dåvarande innesalongen annars så duger man inte.
Börjar man bli för "tjock" måste man banta.
Det är skitviktigt att man måste gå ut med den populäraste killen på skolan.
Det är ALLTID så att killen är en sportfåne och det tar alltid slut med den de går ut med eftersom killen är helt oförstående eller att han inte duger.
De "töntiga" killar är utanför och kommer alltid i andra hand.
ALLT DET HÄR HAR HÄNT I SERIEN MER ÄN FEM GÅNGER PER PUNKT, JAG HAR SJÄLV TAGIT REDA PÅ DET.

När killar och tjejer i 5-11 års åldern tittar på det programmet gång efter gång och blir för varje avsnitt påminda av att det är så man ska vara så börjar man tro det. Det är så hjärnan funkar.

Hur löser man det här? Låt inte era barn titta på TV!!!

För att det ska vara liiite bloggaktigt så ska jag varje vecka ha med ett musik tips för skojs skull.
Veckans musiktips är:  The Weight Is A Gift med Nada Surf, framförallt Always Love är bra.

Peace out!

Feministers dubbelmoral.

Det här inlägget ska handla om att feminister gnäller mer än vad de egentligen behöver.

Till en början måste jag påpeka något för att undvika missförstånd. Jag förnekar inte att det finns ett förtryck mot kvinnor för jag vet att det finns, det vet jag genom ett experiment där jag har utgett mig för att vara tjej. Experimentet blev en succé. Men läget är inte så hemskt längre som det var för ett par år sedan. Jag har ett par konkreta exempel:

Nu i finanskrisen är det så gott som bara män som förlorar jobbet, självklart är det även kvinnor som råkar ut för det men de utgör bara några procent av den nuvarande arbetslösheten. Enligt arbetsförmedlingens månads statistik för augusti 2009 visar det att det är 80% fler män som är arbetslösa än förra året kvinnor har bara en förändring på 49%. Under budget debatten så pratades det bara om kvinnornas situation, inte männens. De etablerade partierna tycker att det är viktigare att satsa på en minoritet än majoriteten. Om det hade varit ombytta roller då? Om det faktist var kvinnor som hade högst arbetslöshet så skulle jag sätta livet på att man hade satsat på kvinnor där också. Hör och häpna alla feminister där ute! Politiker skiter inte alls i er!

Alla tittar på film någon gång, är man lite uppmärksam kan man se ytterligare lite propaganda. I nästan ALLA filmer där det finns en ensamstående förälder med en son/dotter är det en mamma med sitt barn. Säg inte att det inte är sant för det är det. 8 mile, Låt den rätte komma in, fucking åmål, pay it forward och home alone 4 är alla filmer där mannen har dragit. Jag kan komma på två filmer med ombytta roller: Juno och Jumper.

I tidningen så kan jag bara läsa om manskritiska artiklar/insändare eller pro-feministiska artiklar/insändare, jag betvivlar på att man skulle publicera en kvinnokritisk artikel för då är man en förtryckare. Jag tror inte heller att det är män som vill ha den censuren.

Feminism är en ideologi precis som alla andra. I varje -ism så finns det förtryck eftersom det finns ett vi och dem. Kolla själv så vet du att det är sant.

Peace out!

Hur det börjar och om Aborter

Hejhopp de som läser!

Jag har ingen aning om varför jag gör det här men det känns som att en blogg kan funka rätt bra i att få ner tankar och åsikter och göra dem offentliga.
Vi kan börja med mig, jag är 15 bast och kanske lite onödigt bitter. Jag klagar på i princip det mesta som är aktuellt och om det inte är klagomål har jag synpunkter på det. Folk säger att jag är för ung för sånt här.

Jag skiter i vad folk tycker nu och ska gnälla, klaga och uttrycka mig precis som jag vill i den här bloggen. Detta inlägg ska handla om aborter.

Jag är inte emot abort, absolut inte. Samtidigt tycker jag att man inte ska ta lätt på saken. Om det går lite snett på en fest och man blir på smällen ska man inte knalla ner till närmaste barnmorskemottagning och be om en abort. Anledningen jag tycker att abort är okej och inte ett mord är rätt simpelt. Om ett foster är ett liv är både sperma och ägg det. Då ligger vi RIKTIGT illa till och man kan inte ens ro för det. Tjejer blöder i en vecka en gång per månad och de kan inte ro för det om man inte vill sterilisera sig och det är det bästa alternativet... Samma gäller för killar, det finns statistik som säger att 96% av alla killar runkar regelbundet. Om man följer teorin om att ett foster är ett liv så säger man att varje gång en tjej har mens slocknar ett liv, varje gång en kille kommer så slocknar... Ganska många liv i det fallet. Om man tänker steget längre kan man ju kanske se ett samband mellan den teorin och att den Katolska kyrkan. Enligt den Katolika tron så ska tjejer var mindre värde än män, det kanske beror på deras okontrollerade mens, ska man inte se sånna saker mellan fingrarna? Dessutom... Har man inte väl starkt förtroende för killar att de inte runkar? Vafan för eller senare kommer man i brallan i alla fall! Lättar man inte på trycket så händer det automatiskt.

Abortmotståndare fick bara itne knulla när de var ungdomar därför klagar de som de gör!

Religion är så jävla bakåtsträvande!

Peace out!

RSS 2.0