Nazister

Jag har alltid tyckt att nazismen är den ideologi som saknar total verklighetsförankring. Det finns en del sköna uttalanden från nynazister som verkar vara dummare än själva ideologin. Om ens möjligt...

Det här är förvisso inte en nazist som skrivit utan en kommunist, ni känner säkert igen honom.
Karl Marx (Zur Judenfrage 1843-1844)

"Vad är judendomens världsliga grundlag? Det praktiska behovet, egennyttan. Vilken är judens världsliga kult? Schackrandet. Vilken är hans världslige Gud? Pengarna… Judarnas gud har sekulariserats, han har blivit en gud för denna världen. Myntet är judens verklige gud. Hans himmelske Gud är bara ett nödmynt."

Detta baseras på myten om att judar ska vara giriga och snåla.

Leon Andersson skrev denna dikt (Vårt Land) som lästes upp vid den socialdemokratiske ungdomskongressen 1907.

"Vårt land, o vårt väldiga fädernesland
Det äges av ockrande judar
Och landet är fjättrat i kedjor och band
Och lämnat åt penningens gudar."

Återigen bullshit om att judar ska vara giriga och vara roten till kapitalismen.

Innan jag går vidare med idiotiska dikter och citat så är det dags för lite termenologi (typ).
ZOG (Zionist Occupational Government) är ett nationalsocialistiskt påhitt som benämner den s.k. judiska sammansvärjningen. Alla motgångar som nazisterna råkade ut för skylldes på ZOG. Några utav sakerna som ZOG beskylldes för är mångkulturen, feminismen och liberalismen. Myten om ZOG bygger på att det finns ett krig mellan den ariska och judiska rasen enligt de über intelligenta nazisterna.

Enligt nazisterna kontrolleras allt från medier och politiker till leksaksindustrin genom ZOG

Under rubriken En Krigsförklaring Mot ZOG i den nazistiska tidningen Stormpress skriver Andreas Axelsson 1998:

"Demokratins representanter på maktpositioner i det svenska samhället 'knäböjer', i vanlig ordning inför Den sionistiska ockupationsregimen och ser till att närapå varenda uppdrag, som deras kroknästa herrar 'viskar i deras öron', utförs."

Är det bara jag som känner att det är smått långsökt? Fan vad lustigt egentligen om de verkligen tror på allt det här.

Här har vi ännu mer bullshit fast den här gången från Nationalsocialistisk Fronts:

"Judar verkar ha en psykologisk adaption som attraherar dem till massmedia, vilket förmodligen är prov på samma fenomen som attraherar judar till all slags maktpositioner i de värdländer i vilka de uppehåller sig. Historiskt har judar alltid sökt sig till inflytelserika positioner i dylika länder och ofta format koalitioner med den styrande eliten i dessa länder för att främja gemensamma intressen på majoritetens bekostnad. […] Judar uppfattar ofta den icke-judiska världen som fientlig, varför det är naturligt om judar vill kunna framföra sin syn på samhället och sätta sin prägel på det för att på så sätt, trots sin minoritetsställning, kunna känna sig hemmastadda."

Radioislam hamnar nog högt upp på listan på de mest idiotiska antisemitiska uttalanden jag har sett än så länge. De angriper svenska Bonniers och anses med alla tänkbara medel göra allt för att öka sitt ägande och enbart gynna det som vit makt-rörelsens anhängare anser vara judiska intressen:

"Vad Bonniers gör i Sverige är dock bara i mindre skala vad den store judiske mediamagnaten Robert Maxwell gjorde fram till sin död för några år sedan, eller vad juden Rupert Murdoch och hans internationella massmediaimperium nu gör globalt. Alla Västerländska länder har sina motsvarigheter till våra Bonniers."

Det värsta är med stor sannolikhet Stormpress uttalande 1997 jag tänker inte ens kommentera idiotin i detta uttalande:

"I Hollywood produceras dagligen allsköns skräpfilmer. Det stora flertalet är producerade av judar och här förekommer hela skalan alltifrån brutala negersnutar till intensiv rasblandarpropaganda i 120 minuter. Många skådespelare och regissörer är av judisk börd och de har tjänat större delen av sina förmögenheter i just Hollywood. Inom film- och mediavärlden finns mycket stora pengar att hämta för dig som är jude eller svart eller homosexuell eller pervers av något slag."

Som ni kan se så är inte nazisterna de mest lysande mupparna. Framförallt inte de svenska.




Out Of Nowhere

Efter att jag hade sett det här klippet blev jag otroligt glad över att Bush inte är president längre...


Bjästa

Ja, kära läsare. Det var bara en tidsfråga innan även jag skulle ta upp det här tragiska dramat som ustpelat sig i den lilla byn Bjästa utanför Örnsköldsvik.

Jag vet inte riktigt vad den här "granskningen" vill få fram egentligen. Det finns många alternativ, som t.ex: rättsäkerheten i samband med våldtäckter, en granskning av ett av de tusentals fall av nätmobbning eller är det ett av statsfeminismens knep att bekräfta dess hypotes att alla män är potentiella våldtäcktsmän?

Jag lär nog aldrig få reda på vad syftet egentligen var.

Det jag däremot tänkte ta upp i det här inlägget är ansvar. Vems ansvar är det egentligen att detta drama var möjligt? Om vi litar på vad median säger så ska vi tro att det är skolans rektor och byns präst som bär ansvaret. Men enligt mig så ligger ansvaret i de vuxnas händer. Jag tycker att nästan allt ansvar ska läggas på pojkens mamma.

Detta säger jag med argumentet att det är hon som ligger bakom hela förtalskampanjen mot de två flickorna för att rentvå sin son. Det var mamman som startade Facebook grupper, det var hon som startade bloggar, det var hon som spred namnlistor och på så sätt lagt över skulden på de två flickorna. Hon uppmuntrade även de ungdomar som hjälpte henne i sin kampanj.

Den hela händelsen har blivit otroligt förvrängd, istället för att hela Sverige pratar om ansvar som individ så talas det om samhällsansvar. Skolan hade gjort en hel del redan efter den första våldtäkten, flyttade på killen, lät en friendsare följa efter tjejen på rasterna för att se till hennes behov, ställde upp med kurator och polisanmälde nättrakesseriet. Vad mer kan skolan göra frågar jag.

Det är inte kyrkans ansvar och inte heller skolans ansvar att granska vad ungdomarna sysslar med på fritiden och vad de håller på med på nätet. Det är ingen annans än föräldrarnas ansvar.

Leva som man lär.

Det feministiska partiet F! har varit mycket flitiga i att driva på kvoterings förslaget.
http://www.politikerbloggen.se/2010/03/22/28828/
F! har nu publicerat sin valsedel och utav 35 namn så är det bara 9 män. Det som intresserar mig är att partiet som skriker högst av alla kring kvoteringsförlsaget inte lever som de lär. Jag känner att det här är olycksbådande, eller?

Jag ser det här som att F! är nu officiellt pro-kvinna och inte pro-jämnställdhet.

Det sägs att amerikaner är dumma.

I går natt klubbades Obamas sjukvårds reform igenom, den innebär att 30 miljoner oförsäkrade amerikanare får sjukvård, allas sjukvård blir billigare och det bästa är att det stabiliserar USAs budget och de kan skära ner på budgeten med flera 100 miljarder dollar.

Det som är lustigt är att många amerikanare fortfarande är livrädda för socialism och att det övergår till att bli bakåtsträvande.


Hur var det med mitt hopp nu igen?

Ursäkta den dåliga uppdateringen, jag har varit i Idre och lärt mig åka bräda.

Jag tippsades om det här. http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/mandatperiodens-samsta-ide_4454941.svd

Det är helt sanslöst om att det över huvudtaget kommer på tal att man ska hänga ut MISSTÄNKTA sexköpare offentligt. Att avskräcka är en sak men att förnedra misstänkta innan domen har fallit ska inte ens komma på tal.

Detta uttalande från Beatrice Ask får mig att ifrågasätta hennes kompetens som ansvarig för trygghetsreformen som moderaterna ska dra fram inför valet i september. Jag hoppas att det bara var något som hände en enda gång.


Jag har förlorat hoppet.

Smygfotade sex - döms för förtal

Två 18-åringar fotograferade ett jämnårigt par som hade sex på en fest och visade upp bilden för sina klasskompisar. Nu fälls de av tingsrätten i Falun för förtal, skriver Dala-Demokraten på nätet.
 
De ska böta 1 500 kronor var och betala 3 000 kronor i skadestånd till den unga kvinnan som utsattes för den kränkande fotograferingen.
Bilden var suddig och personerna på gick inte att identifiera. Trots det ansåg tingsrätten att syftet med fotograferingen var att missakta kvinnan.

Så här skriver expressen, för snart en vecka sen. Jag har ingen aning om varför fokusen ligger på kvinnan. Sist jag kollade är det alltid två som har sex.





För några dagar sedan så var det  fem ledande moderata som publicerade en debattartikel med titeln: "Skattehöjningar drabbar kvinnor".  Jag trodde att såväl män som kvinnor som drabbas av höjningar och sänkningar i skatterna. Moderaterna är det enda individualistiska partiet till min kännedom. När även de hamnar i den förtryckande kollektivismen som vi kallar feminismens klor känner jag att hoppet för ett samhälle där både mans- och kvinnofrågor behandlas på ett likvärdigt sätt rinner ut i sanden.

Fredrik Reinfeldt vägrar kalla sig själv feminist och det beundrar jag honom för. Men det är väl bara en tidsfråga innan även han är tvungen att ge efter när hans individualistiska parti ger efter för kollektivismen.

Jag funderade på att gå med i MUF men efter det här är jag smått skeptisk...

Internationella kvinnodagen.

Första dagen efter sportlovet. Kanske inte den bästa starten på en ny skolperiod.

Det var en föreläsning om... Jag vet egentligen inte vad den handlade om jämställdhet? Internationella kvinnodagen? Tror det tippar åt kvinnodagen med inslag av jämställdhet. Föreläsning gjordes av två jämställdhetskonsulter från företaget Add Gender.

Det mesta de sa var toppen men det var en del saker som jag förundrades över.

De tog upp att i historieböckerna så nämns kvinnor otroligt sällan i böckerna som helhet. Detta är ett faktum att kvinnor sällan ges uppmärksamhet. Som till exempel Anna Lindh, det står bara kort omnämnt. Det jag inte förstår är att det är två genusutbildade kvinnor med erfarenhet och kompetens i jämställdhetsfrågan inte sa: "Det är tragiskt att kvinnor inte uppmärksammas lika mycket som de borde från den tidsperiod då kvinnan började träda fram i samhället och få de rättigheter som de förtjänar."

Det är väl inte så konstigt att fokusen ligger på männen i en tid som dominerades utav män. Då är det inte ett kvinnoförtryck om man återberättar vad som hände den tiden då det bara var män som tog beslut.

Det jag också förundrades över var att bara under ett tillfälle så berättades det om killars situation. Att 91 % av alla kvinnor har en högskole/universitets utbildning medans bara 37% av alla killar har det. Jag hoppades på att det skulle snacka om både kvinnofrågor och mansfrågor. Jag hoppas att det bara blev som det blev pga den internationella kvinnodagen.

Det här tycker i alla fall det svenska folket om hur viktig kvinnodagen är:



När tröttnar vi?

http://www.expressen.se/debatt/1.1906403/nya-machokockarna-sprider-en-unken-doft

Vad handlar den här debattartikeln om egentligen? Jag har svårt att tolka den.
Jag ser bara den ena förolämpningnen efter den andra, är det vad en seriös debattartikel ska handla om? Förlämpningar?

Det talas om ett machomanligt betéende, som är oacceptabelt eftersom det tydligen är stötande mot kvinnor.

"I Pluras fall får man säga att han är halvnaken och rätt fet. Ett slag i ansiktet för mig och de flesta andra kvinnor."

"I karlakarlarnas land spelar sånt ingen roll. De är med i tv. Faktum är att de är från en annan planet. Apornas planet."

Det jag ser här är att ett manligt betéende innebär att man kommer från apornas planet som kille och att det då är helt okej att kränka män för sin övervikt.

När ska vi killar tröttna på att vi blir förlöjligade i media?

Nationalitet

Om Geert "Mozart" Wilders parti PVV vinner valet i Nederländerna den 9 juni så ska jag förihelvette bli svensk medborgare!

Society For Cutting Up Men


Suck

Intresserar sig människor verkligen för det här?
http://blogg.expressen.se/riksdagsrummet/entry.jsp?messid=582424

Jag förstår verkligen inte varför man tar sig tid till att ta reda på något så otroligt onödigt att veta.

RSS 2.0